Karanfill Kızlar kuş besleyeniniz var mı. Şuan 9 haftalık hamileyim bi yandan korkuyorum toksoplazma bulaşır falan diye. Siz besliyor musunuz. Ya da besleyip sağlıklı doğum yapanınız var mı ?
Ada022 Karanfill besliyorum kuşumun hersyi ile ben ilgileniyorum öpüyorum seviyorum elliyorum 30+5 olduk Allaha şükür hiç sorun yaşamadım tam tersi antikorm çok güçlü çıktı doktor bile şaşırdı
Irmakkkkkk Bizim var cnm oğluma hamileyken de vardı sadece test yaptır bn testte kedilere yaklaşma demişlerdi sadece sağlık ocağına bir sor istersen
Karanfill Irmakkkkkk doktora sordum kedi köpek kuş pisliğinden toksoplazma bulaşır bazen solumak bile tehlikeli dedi
Hilalhamzaa BiZde de kuş var doktorum o testi gecemediğimi söyledi kuşa fazla yaklaşma pisliğinide eşin temizlesin dedi Karanfill
Ozge111 Karanfill 4 muhabbet kuşum 5 sultan papağanım var 24+3 üm sn 1 aydır yan yana değilim oda eşm şehir dışında Bn annemde kalıyorum şuan sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama bebek olunca napıcam bilmiyorum
Hilalhamzaa Karanfill canım dr kan testleri istedi sonucları çıktığında dr gittiğimde bana direk ben birşey demedeen evde kuş kedi varmı diye sordu bende kuş var dedim oda bana toksoplazma testini gecememişsin belirli bir süre kafesi eşin temizlesin dedi benim hiç aklıma gelmezdi ki sormak
Mgdk Karanfill bi kedim bi kuşum var kedimin kumunu eşim temizliyo onun dışındaki şeylerle ben ilgileniyorum sorun yaşamadık