Sevgi21 33 haftalık hamileyim tek arter tek ven goruldu detaylıda ve aksesuar plesentamın olduğunu syledi doktorum acaba bu sıkıntılar olup normal doğum yapan varmı aranızda
Bal12 Sevgi21 yenimi öğrendin canım tek arter olduğunu bebeğin gelişimi nasıl kilo alımı falan bana doktor gelişim sorunu yaşabilir demişti ilerleyen haftalarda su anda 26 haftalıgım
Bal12 Bendede tek arter sorunu var canım önceden 2 normal doğum yaptım ama bunu bilmiyorum o kadar gidiyorum doktora hiç sormadım🫣
Sevgi21 Bal12 canim şuan 34 haftaligim detaylıda öğrendim tek arter tek ven olduğunu 30. Haftamdada aksesuar plesentamn olduğunu ogrendm ondan sordum başına gelen doğum yapan varmı diye
Sevgi21 Bal12 canim doktorum solunm sıkıntısı yaşayabiliriz dedi tek arter tek ven olduğu için aksesuar plesentamda olduğu için ilk önce plesentani çıkarırız eğer içinde diğer plesentan çıkmazsa kürtaj yaparız dedi onun için en iyisi sezeryan dedi
Ozgekaradas Merhaba doğum yaptınız mı bende de aksesuar plesenta ve tek arter tek ven var. Kanamanız oldu mu hiç
Btunc Ozgekaradas benim ilk gebeliğimde aksesuar plesanta vardı ikinci de de öyle şuan bi sıkıntı olmuyor sadece doğumdan sonra daha tamamen temizlendiğinden emin olmak gerekiyor ve 40 ınız çıkmadan sürekli jinekolojik muayene yaptırmanız lazım kalan plesanta varsa temizlenmesi için
Ozgekaradas Kanamanız olmuş muydu peki benim yaklaşık 10 gün önce çok yoğun kanamam oldu 29 haftalık gebeyim şuan ve 10 gündür hastanedeyim. Her hangi bir kanama olursa acil sezeryana alacaklar.
teachervera Bir_anneeee Bende de koryonik bantlar vardı doktorum zamanla kaybolur demişti şimdi parçalanmış ama ameliyat da iyi temizlik yapması lazım doktorun bu şekilde bant ya da aksesuar plesenta olanın
Bir_anneeee teachervera Bebeğinizin kordon dmaarri eksikliği çıktı bı sorun oldumu doğumda bebginizde insllah olmamıştır
teachervera Bir_anneeee Kordonla alakalı bir sıkıntım olmadı önceden preaklamsi geçirdim zaten. Bunda da koryonik bant çıktı
teachervera Bir_anneeee Benim ilki ağır preaklamsi geçirdim apar topar acil ameliyata alındım zaten. İkinci de ameliyat oldu buda ameliyat olacak. Eylül de olacağım ama doktorun iyi temizlik yapması lazım parça kalmaması için bana öyle dedi. İlk oğlum tansiyon kilo aldırmadı 2740 doğdu kızım 37 de 3250 doğdu bakalım bu nasıl doğacak
Bir_anneeee teachervera benimde kordon damarının ekisk dedi 16haftlik kafasında iki tarafta kisti çıktı aminosyez istedi ikili normal çıktı 🥺