Kızlar 40. Haftada doğumum gerçekleşti. O gün çatı muayenesi olmuştum bütün gün rahim de sızlama zonklama tarzı sancılar vardı.. çok ciddiye almadım hatta saat 10 a kadar akşam dışarıda geziyorduk motorla eve geldik falan 😀 gece yattığımızda 15 dk da bir tuvalete kalktım sürekli bi ıkınma isteği büyük tuvaletimi yapmaya çalışıyorum çünkü öyle bi karın ağrım var ıkınma var. İlk doğum olduğu içinde tam anlamadım açıkçası, gece 2 de en son tıvalete kalktığımda inanılmaz bi sancı ve kanamam geldi. Doktorumla konuştuğumda sancılarımın sıklığına bağlı hastaneye yatışım olacağı bilgisini aldım. 1 dk da bir ve tam 1 dk süren sancılar çekmeye başladım. Eşimle sağı solu topladık duş aldık hastaneye gidene kadar sancılarım daha da arttı yani böyle tarif edilemez bi sancı.. hastanede direkt ebelerim çatı muaynesini yaptılar 5 cm açıklık olmuş doktorum 10 dk da geldi sağolsun. Doktorumda muayenemi yaptı ve suyumu patlattı acil sezaryene aldı beni. Benim oğlan çatı girişinde kafasını yerleştirmiyordu kaç gündür orda hareketli duruyormuş 😀 hala daha eli kolu kafası inanılmaz hareketli 😀 öyle olduğu için doktorum bu kadar sancıya kafasını sokmasıysa suniyle de sokmaz diyerek beni ameliyata aldı. Ama o ameliyata girene kadar normal doğum sancısını çektim en son yerlerdeydim yani 😀 yarım saat 40 dk sürüyor 10 dk da bebişimi aldılar inanılmaz bi his tarif edilemez bi duygu♥️ o kadar sezaryen olmam olmam diyordum ama bebiş nasıl gelmek isterse gidişat öyle oluyor. Korkulacak hiç bir şey yok yine olsa yine o sancıları çekerim normal doğumdanda korkmuyorum sezaryendende 😇 şimdi yanımda mışıl mışıl uyuyor bugün 8. Günümüz :) bu arada biz doğumdan 1 gün sonra hastaneye yatıp suni sancıyla normal doğum yapacaktık ama oğlan 1 gün öncesinden gelmek istedi :) varsa merak ettikleriniz cvplayabilirim