Evafor Eee Eylül Ekim anneleri nasılsınız neler bitti neler bekliyor sizleri de sezeryan olacağım için daha 15 20 gün oncesinde doğum olur diye düşünüyorum bakalım heyecan ile birazda tedirginlik var tabi bekliyoruz pasami ❤️
Evafor Merve-34 ilk normaldi ikinci dönmedi diyerek sezeryan oldum Dr 38 den sonra dönmez demişti şimdi 3.bebegimiz olacak bunuda mecburi sezeryan normal de olurdu da risk almak istemiyorum açıkçası 🙏
Evafor Merve-34 aaa hayırlı evlat olsun sağlıkla doğsun inşallah canım yok daha zamanı var tabikide ancak 36 haftadan sonra belli olur son durum a kadar da açılma dönme vs olmazsa sezeryan oluyor ki bence normal doğum en güzeli biri doğum yapana kadar birisi doğum yaptıktan sonra başlıyor ağrısı acısı sağlık için normal doğum bence 👍
Merve-34 Evafor inşallah bende normal taraftarıyım ama bakalım ne olucak sağlıkla gelsinler inşallah 🥰🥰
Evafor Merve-34 ins canım sağ saglim dünyaya gelsinler bunlar geçici şeyler Allah’ın izni ile 🙏senin kaç aylık oldu
Serena Merve-34 bende 24 haftalıgım doktorunuz sıze tahmını dogum zamanı soyledı mı ben sormayı unuttum