kbra34ivani- Merhaba bende cok yeni öğrendim gebeliği Folik asit hangisini kullanıyorsunuz acaba benim gibi yeni olan ve bulantısı olan❤️
LamiyaCetinkaya kbra34ivani- helal kız çabuk öğrenmişsin, ben adet olmam gereken gün erken gebelik testi ile öğrendim, 2-3 gün geçince de kaset teste silik çizgi çıktı 4+5 haftalığım. Daha folik asit almadım burda bekleyeyim bari 😁
Sm135 kbra34ivani- ben bebiş istediğimizde kullanmaya başladım 1 ay öncesi. Diğer ay hamile kaldım o zamandan beri kullanıyorum şuan 25+6. Regenesis kullanıyorum doktorumda ona devam edebileceğimi söyledi
Bezelyeannesii kbra34ivani- ben sonuncu folik asitlerimi aliyorum 12-2 haftaligim özele gidiyorum bende 3 haftalıkken öğrendim doktorum folikasit “diofol” verdi onu kullandim ben. Hayirlisi olsun saglicakla alalim kucaklarimiza insallah 🙏🏼
kbra34ivani- LamiyaCetinkaya ya ben ovulasyon tesitı yaptım testin üzerinden 20 gün geçince test yaptımkaset çıktı ama Dr 3 haftalık dedi normalde adetim 10 gün gecikti ama geç gördüm yumurtlama inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Mineberat Folidoce kullanabilirsin gunde 1 defa tok karnina tabi doktorunuzda onerebilir ama ilk 3 ay kullanilmasi gerekir
kbra34ivani- Hacer98 bizim gebelik haftamız aynı inşallah sağlıkla kucağımıza alırız benim bir kaybım var inşallah bu sağlıkla tutunur bana
mombarbie_ kbra34ivani- biz 4+0 ız yarin doktor a gidicem ilk randevumuz geçen ay i mom kullandım onerirse ondan devam edicem
LamiyaCetinkaya kbra34ivani- haa anladım, o zaman senin bebek 3 haftalık oluyor, hamilelik son adet üzerinden hesaplanıyor ama ❤️
kbra34ivani- LamiyaCetinkaya işte bı cok kafamı kariştşrıyor son adet tarihim 10 Mayıs Yumurtlama 30 Mayıs 20 Haziran 3 haftalik gebelik dedi dr
SenaGT kbra34ivani- bende 3+2 de öğrenmiştim kızımı doktor elenatal 1 vermişti 3 ayım.bitene kadar sabah akşam 200 lük progesteron fitil günde 1 progestan igne vuruldum 3 aydan 5 ay sonuna kadar da bulantı yaşadım