Busrakrc06 Merhaba 27 haftalık hamileyim bebeğimin hareketlerini karnımın çok aşağısında hissediyorum rahmin hemen üstü yani kasıklarımda hissediyorum hareketlerini sizlerde benim gibimisiniz acaba normalmi bu durum😊
Masalada Busrakrc06 Büyük ihtimalle normaldir çünkü ben de aynı şeyi yaşıyorum afedersin ben özel bölgemde hissediyorum artık sanki ayaklarını çıkaracak her an bir de makat gelişi şu an belki ayaklarını da vuruyordur ondan olabilir
Havvaca Busrakrc06 30 dan sonra göğüs altında hissetmeye başladım ben hatta o kadar alışmışım ki aşağıda hissetmeye şok olmuştum 😂
Semaazz Busrakrc06 bende hep aşağılarda hissediyorum özellikle yürürken canımı yakacak derecede iyi vuruyor 😂😂😂😂
kevserky Busrakrc06 benim 32den sonra oralara indi canım doktorda normal rahim iyice genişliyor demişti . Kontrolde doktoruna söyle sen yinede
peri5860 Masalada 🤣🤣🤣 ben de böbreklerde hissediyorum boylu boyunca uzanmış bir o böbreğe bir bu böbreğe vuruyor sanki
Seyma-10 Evet o zamanlarda normal kilo aldıkça yukarı çıkıyor 31 haftalık olduk bizde o haftalarda Benimde öyleydi
tazegebe58 Busrakrc06 ben bi aşağıda bi yukarıda hissediyorum doktora sordum yeri henüz daralmadığı için dolanıyor dedi