Edamu Evpe ben oldum dün . Kontrolümüz vardı 32 haftalık hamileyim bebeğim çok aşağıda erken doğum riskim varmış iğne verdi dün ve bugün oldum uzanıp dinleniyorum Allah yardım etsin herkese
incinur0102 Evpe 30.haftamdan beri benimde az her hafta kontrole gidiyorum,ciğer geliştirici vs yapmadı.36.haftamizdayız ara ara sancım oluyor.Pazaetesi 37 olucaz doğum olucak nasipse.Su azalmasında 37.haftayi pek geçirmedigini söyledi bize doktorumuz
Bogaburcu Evpe ben ilk gebeliğimde oldum canım 31. Haftada doğumum başlamıştı ciğer iğnesi vuruldu serumlarla içerde tuttuk 35 haftaya kadar. Sonra gelişimi durdu doktor küvezde kalabilir demişti ama çok şükür hiç girmedi
Sengul-9798 Evpe 31 inci haftaya yakın bana suyun fazla erken doğum riski teşkil ede bilir dedi devlet hastanesi ama iğne filan yapalım demediler şuan 33+2 olduk ayın 26 sında özele gidicem bakalım ne diyecek ler
Evpe Edamu çok mu az dedi sana. Bende pazartesi gittim. İyi suyun ama kontrol edelim azalabiliyor bazen dedi önümüzdeki pazartesi tekrar gidicem inş hemen doğum olmaz ya
Edamu Evpe bana suyun çok demişti sonra dikkat ettim buğday ekmeği yeşil elma yeşil erik falan derken suyun normale dönmüş biraz dedi ama bu hafta gittiğimde bebek çok aşağıda her an erken doğum olur diyerek iğne verdi vurdum 😔
Edamu Doktor bana da havuç suyu iç dedi yarım çay bardağı kadar inan hiç aklıma gelmiyor bazen sadece uzanıp bol su içiyorum ben de korkuyorum ama dua ediyorum 35. Haftayı atlatabilmeyi 😔
beniminikuzum08 Haftadan beri suyum az 28. Haftada ciğer geliştirici yaptırdık şuan 34. Haftadayım bir ara çok azalmasına rağmen şuan düzeldi gibi doktor 37. Haftayı görürüz dedi bugün inşallah 🤲🏻 hergün havuç suyu içtim günde 3-4 litre su ve stresten uzak durdum. Bebiş hareketleri iyiyse sıkıntı yok zaten. Allah’ın izniyle 37 yi görürsün sende
Edamu beniminikuzum08 amin inşallah elimde olmadan korkuyorum ama dikkat Evpe ben stres oluyorum üzülüyorum uzanmam gerektiğini söyledi doktor uzanıncada midem çok yanıyo umarım 36. Haftayı görürüm görürüz Allah hepimize yardım etsin
Evpe incinur0102 suyun azaldığını anldınnmı cnm bende hiç farkedemedim ama ters gbi hissediyordum taytımda falan
Bogaburcu Evpe a öyle miymiş hiç duymadım evet kuzum allerjik astım ama babası babaannesi De öyle bence genetik. Yeğenim de allerjik astım ama yengem böyle sorunlar yaşamadı hamileyken