aysenur-1998 37+4 Son Birkaç Gündür Sancı Sıklığı Doğumumun Yakın Olduğunun Belirtisi Mi?1Cm Açıklık Mevcut 2 Haftadır Ama Karnım Yukarıda Özellikle Birkaç Gündür Sabahları Sıklıkla Günde Yalancı Sancılarım Oluyor Regl Olucakmışım Gibi Karnım Ağrıyor
Patatesanne Deletedmom_116 bebiş nasıl iyi mii. Ayy en tecrübeli gebeş olarak sorum var. Dün alttan muayene oldum açıklık yok dedi doktor ama leke şeklinde kanamam oluyor arada. Nişan böyle mi acabaa. Bende 37+4 üm bu arada 😂
aysenur-1998 Deletedmom_116 teşekkür ederim çok sağ olun bakalım kaç günü bulacak ya da kaç saati mi yoksa demeliyim
aysenur-1998 Patatesanne bebeğin hareketlerini çok aşırı derecede hissetmiyorum hafif önceden dalga dalga şeklindeydi alttan baktıysa hafif kan gelmesi normal bana da alttan bakmışlardı hatta bir santimlik açıklığın mevcut böyle kan gelmişti nişanda o şekilde geliyor muş canım şimdilik bir sorun olmaz alttan baktı için gelmiştir kan diye düşünüyorum
Patatesanne aysenur-1998 doktorumda dün olur kanama bişey olmaz dedi ama bugünde olunca bi tırsmadım değil. Yalancı sancıyla gitmiştim bende serum taktılar geçti ağrım 🥹