Nrfsn46 Elenora ben bana benzemesini çok istedim hatta öyle olur zannediyordum ama aynı babası burnuda babasininki gibi kemerli ve kız çocuğum 😂😂🥰
Sip85 Nrfsn46 ay benim kocamın burnu da çok büyük kız çocuğu olduğu için benzesin istemiyorum benim burnuma benzer inşallah ya 😄
Esra_Omer_21 Elenora bi halamiz renkli gözlu herkes ona benzeyen bi kizim olsun istiyo bende anası dururken neden baskasina benzesin diye cevap veriyorum😝
_nigarr24_ Elenora kızım huyundan kuzenine (halasının oğluna) çekmiş,dış görünüşden halasıyla babasına. Detaylıda oğlumu bana benzetti doktor. İn şa Allah benim gibi sarışın doğar🤭Huyu dayısına çeker in şa Allah🥰
_nigarr24_ _nigarr24_ babaannesine ikisi de benzemesin aman aman. Bir tek huydan ona benzemesinler isterim
Z_e_y_a_gul Elenora guzu yüzü büyü eşime binzesin burnu dudağı bana huyu ikimizden de biraz biraz alsın 😅
Esmaa___ Elenora kaşını gözünü babasından alsın gözleri çok güzel ve uzun kirpikleri var simsiyah teni de bana benzesin onlar esmer ben beyaz tenliyim güzel bişey çıkar ortaya 😂