MinikMucizemm23 Elenora babasının kopyası olsun dış görünüş olarak huyu da sadece iyi olanları alsın geri kalan huyu bana benzesin 😂👣🤍 (kendi abime ne huy ne görünüş olarak asla benzemesin 😏)
Beybicik Elenora Burnu ve vücut tipi babasına benzesin ama büyüdükçe benzesin. Bebekliği benim bebekliğime benzesin. Huyu komple bana benzesin. Teşekkürler 😁
Happy_mummy Elenora ilk bebeğim babasına benziyor babasıda annesine benziyor 🥴inşallah 2.bebeğim baba benzer 😂
Bhryeatss Elenora bana benzesin ben minyon ve tatlıyım😂😂 babası da iyi de bana benzesin işte😂 huyu babasına benzesin ben, kaynanamdan hiç birşey almasın mümkünse 😂
YuvarlanamayanPaanda Elenora oğlum aynı babası kızım aynı ben ama huy olarak ikiside babası sadece oğlumun bir kaç.huyu baba benzıyo4 duygusal . 3. Bebeğim kime benzese sorun olmaz ikimizdendr var 😁😁
Ozge111 Elenora bu soru haksızlık ama 😂🙄şimdi içimdekileri söylersem büyük konuşmak gibi olmaz inşallah Allahım affet 🙄🤲🙈Eşimin ailesinden hiç kimseye benzesin istemiyorum annesi babası ablası abisi kimse 😂😁 babası ben yada benim ailem inşallah öyle olur 😁😁
Dilara_28 Elenora ayyyy evet asla istemiyorum onalrin tarsfa benzemesin meymenet surstlilar kocama tipi benzesinde huyu benzemesin 😅😅
Jale92 İlk oglum genel olarak bana benziyor, detaylıda doktor bebek abisine benzeyecek dediginde çok sevindim. İnsallah abisine benzer (dolayısıyla bana ) 🫠🫠🫠
Freyan Kubrakarahan kizlar halaya benziyor ya ben de halama çok benziyorum. Babanın kiz versiyonu gibi bisey oluyoruz ya ondan sanırım.
Jale92 aminehumamoms doktoruna göre degisir yarım saate kadar baktı benim doktorum. Önce sadece beni aldı, sonra yanımda gidenleri aldı
Esra_Omer_21 Elenora bi halamiz renkli gözlu herkes ona benzeyen bi kizim olsun istiyo bende anası dururken neden baskasina benzesin diye cevap veriyorum😝
01180322 Elenora 😅9 ay ağrısını cekiyoz biraz bize çekse nolurki. Ama anacilikta babasına çekebilir 😁kimse bunun gibi değil bnce