Ess91 Elenora oğlum tip olarak ve huy olarak babasina benzeyebilir sonucta bende begenerek aldim adami sorun olmaz benim icin. Kayinpederime benzemesin allah korusun onun disinda kime benzerse benzesin
Gulsahim Elenora 1. De babasını 2. Kayinvaldemi 3. De kayinpedirimi dogurucan galiba eşimin ailesine doğru bir serüvendeyiz 😁🤭
itsferu Elenora herkesten birer parça aldır sanırım, ama olsun, o da bir birey olacak sonuçta:) biz de bekliyoruz onu tanımayı 🥰 ne olursa olsun, yüzde yüz tek kişiye benzemez, eşsiz biri olur diye düşünüyorum 🤍
fizikcianne Elenora burnu bana benzesin, kafa şekli eşime benzemesin Kayınvalide çocuğu nasıl yatırdıysa kafasının arkası dümdüz şekilsiz şukulsuz 🤣
Hatisss Strawberry1 artık beni sevmiyormuş hissizleşmiş… 18 yaşından beri birlikteyiz. 10 yıldır beraberiz 3 yıldır evliyiz hamileliğimin 5. Ayı ben istemiyormuş sevmiyormuş boşanmak istiyormuş. 10 yıldır tanıdığım adam kayboldu. Vicdansız merhametsiz, çocuğu bile umursamayan biri geldi. Kesin ayağına biri takıldı çok baskılar yapıldı ama söylemiyor söylediği tek neden artık sevmiyormuş. Ben biri olduğunu düşünüyorum. Kokusu çıkar ama bu saatten sonra defolsun gitsin. vicdan merhamet kalmamış biri artık insan değildir.
Freyan Kubrakarahan kizlar halaya benziyor ya ben de halama çok benziyorum. Babanın kiz versiyonu gibi bisey oluyoruz ya ondan sanırım.