Elenora Selam güzel annişler ben hemen kendi fikrimi söylüyorum. Dış görünüş bana benzesin huyu suyu babasına benzesin . (Babası yakışıklı ama olsun bana benzesin ) Benzemesini istemediğim ise eşimin ailesinden kardeşine 🫣😵💫😁 Peki ya siz ?
Tugbazdmr Elenora burnu eşime kulakları bana benzemesin yeter 😂 (eşim Karadenizli bende kepçeyim ) 😂😂
Yenibirannee Elenora ilk bebeğimin esime benzetmesini istedim ayni kopya doğurdum 🤣 şimdiki hamileligimde kendime benzesin istedim dün detaylı ultrasonumuz vardi ve kendime benzettim 🥰🥰🥰❣️❣️ eşimle benim ailemde herkes gayet güzel alımlı çoğu renkli gözlü boylu poslu o yüzden şuna benzemesin demedim hic 🤣🤣
Youngmotherr Elenora her türlü bana benzesin babişkosuna ve sülalesine benzeyip maymun olmasın 🤣🤣 şaka bir yana eşime ve bana benzesin diğerleri dış kapının dış mandalı
heleninannesi Tugbazdmr benim eşim Karadenizli burnu minnacık ben Diyarbakır 😂 burnum etli butlu 😂😂 kızımın burnu kocama gözleri kocama fiziği bana saçlarım çok gür bana dudaklarım dolgun bana kaşlarım çok güzel bana yani geri kalan bana 🤣😂 huyu kocama
Kurabiyeannesi Huyunu suyunu boyunu posunu annesi ve babası dışında kimseden almasını istemiyorum inşallah bebeğimde eşimle bana çeker 🥲🤣
gulsu-can İlk oğlum aynı babası şimdi ikinci bebeğim bana benzesin istiyorum Rabbim gönlüme göre verir inşallah 😂
Zeynepikranur Elenora hem dış görünüş hem huyu suyu bana benzesın cünkü diğer çocuğum babası kılıklı sinir ediyorlar😄😄
usenmedimyaptimbirvelet Elenora kime benzerse benzesinde tek küçük kaynıma benzemesin dedim oğlum birebir kopyası olarak doğdu😒 kim görse aaa aynı ona benziyor diyor benim sinirlerimi hoplatıyor ben hariç herkese benzettiler kapıcı veysele bile benzeten oluyor bxbdbdb
Sip85 usenmedimyaptimbirvelet benim çocuğum daha doğmadan görümcem diyo ki bana benziyo diyo ultrason görüntüsüne bakıp şaka gibi sinir olmuştum öyle dediği zaman 😂 ama bire bir aynısı olamazlar zaten genler değişiyor anımsatma olabilir en fazla. Yada karışık benzerler genelde.