leylaAraf 5678_ hayır göbek aşağı bakarsa kız olur derler yukarı bakarsa erkek.Gobek deliğinden bahsediyorm ben ama
Cananarda Minikmucizelere bende 6+0 9 gün önce gittiğimde kese olmamıştı doktor 10. 15 güne olur dedi sizinki göründüm mü?
Minikmucizelere Cananarda benim 6+6 da bebek gozuktu ama aslinda 7+4 dü gec dollenme olmus dedi 6+6 ya ayarladik sat ı Betaniz kacti peki gittiginizde
leylaAraf 5678_ valla canm benim oğlum sizin bahsettiğiniz gibiydi yanları dolu yukarda gören kız sanıyordu ama oğlum oldu baseblerden de kilo almıştım yani bence o fiziki yapı meselesi ben ona inanmıyorum bende tutmadi
34Meltem12 Bebehlimmm ya o değilde kese sağda mı soldamı sağda olursa erkek solda olursa kız buna harbiden inanıyorum onaylı test ettim yani 😄😄
ElifKarata Portredekitirtil hadi insallah🥰🥰🥰 en önemlisi sağlık tabiki ilki kız bu da erkek olsun istiyorum bide onu tatmak istiyor insan
Gnsll ![https://mutluresim.com/images/2023/06/22/nQZ3S2.jpg] Bilenler bı bakıversın yaa merak edıyorum 😁 6 haftalıktır kendısı 😁
mombarbie_ Gnsll ayyy yicem çok tatlı görünüyorlar yia biz daha 4+1 iz bayramdan sonra ki hafta 6.haftasi olucak anca o zaman gorebilicez sizinkini görünce heyecanlandım🧿🥰
5678_ leylaAraf benim göbeğim aşağıda yanları boş erkek diyorlar ama kalçam da çıkmış kızlarda kalça da çıkıyormuş