Ftrhn Kızlar herkese merhabalar. Hamile olduğumu yeni öğrendim Bu 2. Gebeliğim ama her şeyi unutmuşum resmen 🙃. Hamilelikte nasıl beslenmeli ne yemeli ya da neyi kesinlikle tüketmemeli, siz nasıl besleniyorsunux .. bilgilendirme amaçlı açtım burayı nasıl. İlk bebeğim son aylar hiç kilo alamamıştı.. o yüzden en başından güzel beslenmek istiyorum..
Gamze_cnky Ftrhn yumurta , ceviz , kaşar, kuruyemişler, baklagiller , süt, yoğurt , kefir , 1 porsiyon meyve ,muz , et, balık , yeşillik (roka,ıspanak)😃
nergismom Ftrhn hamile kaldığımdan beri her sabah süt içiyorum kaşar peyniri ceviz yumurta mutlaka tüketiyorum 👍🏼 asla asitli içecek,çay kahve(çok nadir ayda bir iki içmişimdir) tüketmiyorum sağlıklı şeyler yemeğe çalışıyorum beyaz ekmek değilde tam buğday ekmeği gibi 🙃 vee bebişim bir hafta önde kilosu boyu☺️ doktorum maşallah köfte dudaklım diye seviyor hee birde bilmyorum ama aşırı derecede dondurma tüketiyorum oda kilo aldırır mı aşermiştim ondan sonra günde bir iki üç derken deli gibi dondurma yiyorum😍😍
Kbb25 nergismom Merhaba bende bu şekilde besleniyorum bugün doktorum 1 hafta kilosu önde boyu uzun dedi kilo için yeşil elma, erik, çilek dışında bütün meyveleri yasakladı bana makarnayı bulguru pilavıda kaşarıda yasakladı et sebze yiyceksin dedi 2 hafta sonra tekrar çağırdı suyuda iyi fazla değil şekerimde yok ama ilerde çıkmıycagını bilemeyiz dedi ben anlamadım size böyle söyledilermi hiç🤔 27 haftadayım bu arada