Selam kızlar içimi dökmek istedim. Yarın Allah nasip ederse doğumum var 3. Gebeliğim oğlum gelecek ama acayip bir his var içimde istemsiz. 36+2de mecburi sezeryan olacağım tansiyonum yüksek ve protein kaçağı var riske atmak istemedi doktorum. Ama gelin görün ki kızlarım 39. Haftayı devirdikleri için erken geliyor ve huzursuz ediyor bu durum ama yapacak birşey yok 🥲 5 ve 2.5 yaşında 2 kızım var aklım devamlı onlar da ama aşırı gergin olduğum için çocukları da çok mutlu ettiğim söylenemez heralde 3 4 gündür 12 saati geçmemiştir uyku saatlerim sürekli aklım ya kızlarda ya bebekte ya nasıl olacak onda bir türlü aşamıyorum bu durumu 🥲 1 ay ve 1 hafta önce 2 doz ciğer geliştirici vuruldum bebeğin gelişimi de iyi inşallah sağ salim evimize gelicez dualarınızı beklerim ☺️ Benim gibi bebeğini erken kucağına alan çocuklarını evde bırakacak olan anneler var mı Allah hepimizin yardımcısı olsun 🥰 Bebeğe yarasın diye yemediğim şey kalmadı 😅 Yumurta kapıya dayanınca sıkıştım kaldım tabi 1 haftadır devamlı proteinler meyveler yoğurtlar envai çeşit yemekler sağlıklı beslenmekten tiksindim kusucam artık 😅 Sütüm gelsin diye de bol bol hurma kuru incir kuru dut yiyorum daha komposto kaynatıp hastaneye götürücem evdeki temizlik işlerini saymıyorum bile 😅 Bakalım n’olacak yarın beni ne bekliyor ☺️