Bet1 Kızlar 36. Haftanın içinde olanlar sezeryan günü aldınız mı, aldıysanız hangi tarihe verildi? Not: ikinci ya da daha fazla sezeryan olacaklara sorum. İlk olanlarlar zaten son ana kadar bekleniyor
Bet1 zeynozey 36. Da bile zor veriyorlar kuzum 37 de veriliyor genelde 37 bayram olduğu için sordum 36 da alan var mı diye
Bet1 Daisy0000 sağlıkla kavuşun inşallah 🌸 bizim 37. Hafta bayram tatiline denk geliyor cuma günü 36+4 de gidicem bende alırım inşallah gün
Bet1 zeynozey ben 18. Haftadan beri giriyorum sancılarım o haftalardan beri var maalesef. Ama normalde 32 34 gibi başlanıyor canım
1asel-duru Bende almadım daha cuma günü kontrol var 35 olacağım o zaman daha vermez herhalde sanırım 37. Haftada gün veriyolar ama benim ki bir hafta önde gidiyor ona göre mi verir yoksa sata göre mi verir bilmiyorum ama sabırsızlanıyorum artık
Bezgii 36 dayım cuma günü anestezi işlemlerini halletmek için gideceğim tam 37 +0 oluyor bebek ama.gun vermeyecek galiba . Bayramdan sonraya kalır bizim iş 😂 kendi de gelebilir belli olmaz ki falan diye konuştu çünkü son gittiğimde.
Bet1 Bezgii benim sancım çok fazla çıkıyor nst de. Bende o yüzden belki gün verir diye düşünüyorum nasip bakalım