Eylul_lll Morebebek Kesinlikle 1 adet 10 lu 1 adet 5li hastane cikisi al bide alt acma minderi al istersen ben cok kullandim.Unuttuysan banyo havlusu bide kullanirsan kilotlu corap 2 adet 0.3 ay olarak (ben oglumda kullandim)
Deletedmom411 Morebebek mermerşahi alın kumaşçıdan çok uyguna geliyor o şekilde annem bana öyle alıp kenarlarını işlemişti, birde iç zıbın alırsanız rahat edersiniz yandan bağlamalı yada çıtçıtlı
Neslisahhh Morebebek ağız bezleri için mermerşahi kumaş aldım ben. Müslinlerini de o şekilde daha büyük kestirdim. Kenarlarını da halası makineden geçti. Daha ucuza bi sürü ağız bezi,omuz bezi,müslin örtüsü oldu.
Eylul_lll Morebebek Bence alin hastane cikisi ben ilk cocukta da 1 adet 10 lu 1 adet 5 li almistim iyikide almisim alt acma minderide hediye geldi onuda 1 sene rahat kullandim simdi ikinci bebegim nasipse 15 nisanda dogcak ama haziran 15ine kadar size saydiklarimi yine alip kullanicam zaten ilk 1 ay kendi cok haraket edemedigi icin üşür yavrum ondan kilotlu corap üstüne normal corap ve patikli alt muhakkak kullanirim
Morebebek Deletedmom411 iç zıbın kaç tane alsam çok mu alayım. Dediğiniz gibi bezi alıp terazide kestireyim çok lazım olacak sanırım.
Gozdealpu 18 patikli alt mı? Umarım farklı ebatlardadır. Alttan ziyade üst alın. Kustukları için daha çok üst kirleniyor. İç zıbın büyük alın. 3.5 aylık oğluma 6 aylık zıbın giydiriyorum. Eldiven kullandım yüzünü çizdiği için. Kış bebeği daha çok kullanılır. Eli sürekli ağızda 3 tane yetmez.
Morebebek Gozdealpu malesef farklı ebat değil heye geldi diğerleri de ilk düştüğümden kalanlar çok var alt. Üst alın derken badi diyorsunuz değilmi badi ve çıtçıtlı badi. Eldiven alacağım ekstra. Daha çok eksiğim var.
Kzysmom Morebebek 18 alt super ustleride alabildigince al derim çünkü kusuyo bebekler ve 1 damla bile kalsa dayanilcak koku olmuyo bol bol ust lazim zibinida arttir derim e bebekte cok uygun fiyatli var
Morebebek Eylul_lll bende alayım külotlu çorap sıcak tutsun doğru söylüyorsunuz 1 10 lu 1 5 li bu 2 tane yelek ve çıtçıtlı badi biraz ekstra yeterli sanırım
Morebebek Neslisahhh sanırım çok lazım oluyor değil mi bende alayım bol bol çoğu kişi bebeğin sırtına falan da koyuyormuş çok işe yarıyormuş.