nefessmommm Demetus bende 25+5 kuzum aynı durumdayım özellikle bir kaç gündür daha fazla bebek rahime baskı yaptığı için olabilirmiş tabi buna bağlı su tüketimini de arttırmak gerekiyor
arirangg Demetus Az önce başıma gelen olayı anlatıyorum. 35+2. Hafta. Eşimle biraz turlamak için meydana indik. İlk turda hapşurdum ve maalesef olduğu gibi altıma yaptım. Bacaklarım falan sırılsıklam oldu. Doğruca eve geri döndük. 😀😀 Haftalar ilerledikçe durum daha vahim oluyor 😀
Oozcan Bende sadece ben yaşıyorum zannediyordum günlük ped kullanıyorum ama kilodum yine sırılsıklam oluyor enfeksiyon kapıcam diye korkuyodum akıntılarım çoğaldı doktor fitil verdi ona başlıycam bebeğe zarar vermesinde başka bir isteğim yok
Demetus kubraselcuk gittikçe zorlaşıyor bu iş anlaşılan 😂😂💓of offf ozamannn hiç dışarı çıkamayız şimdi birAz çıkayım bari
Simge_ulug Bende hamilelikten önce de enfeksiyon vardı, 37. Haftadayım birde bebek saolsun onun sayesinde odaya tuvalet koydurmayı düşünüyorum 😂😂
Demetus arirangg ay valla şaka gibiii ama tahmin ediyorum çok zor ama çok güzel :) sağlıcakla gelsin bebişiniz 😍💓