Esracigdem yalancı muamelesi yapmıyoruz siz doktormusunuz da insanları yanlış bilgilendiriyorsunuz 6 haftalık kanamam var diye korkmuş bir kadına tutup iğneyi kullanma diyorsunuz kadın korkmuş iğneyi kullanmış gereksiz yere tekrar korkutmamanın ne manası var sakin ol şşşt 🤚 yalancı diyen yok ama bu iğneyi veren binlerce doktoru harcayamazsınız bu iğneyi kullanmak zorunda kalan insanlarına bu denli korkutamazsınız. İçtiğimiz her ilacın kullandığımız her iğnenin zaten yan etkisi var faydası da zararıda var tabikide bu iğneninde öyle faydasıda olabilir zararıda olabilir ama bu kadar emin o iğneyi kullanma derseniz insanları korkutursunuz içimi rahatlatmak amaçlı kimseyi suçlamıyorum çok şükür ki içim rahat etrafımda çok var bu iğneyi vurulan ve bu platformdada çok var kullanıp sağlıklı olan benim tepkimin sebebi zaten korkan bir kadın var bu kadar kolay söylemeyin emin olmadığınız birşey için İngilizce biliyorum bu arada ayrıca bilmeyedebilirdim komik bir şekilde insanları eleştirmeyin :) hepimiz sağlıkla kavuşalım evlatlarımıza inşallaaaah