Elfnr Kızlar bişey sorucam 1aralıkta konrolum var 4.ay doluyor sonra annemlere gıtmek istiyorum ama ucak yolculuguna doktorlar nasıl bakıyor bılmıyorum esimden de cekiniyorum negatıf bısey duyup gondermez dıye yolculuk yapan oldumu
Selale_bati Elfnr valla ben 6aylikken bile bindim bir sorunun yoksa eger sorun olacagini sanmiyorum doktorunda engel yoksa izn verir zaten
Ygmrkya Ben babamın rahatsızlığından dolayı 3 kere memlekete gidip geldim oda aktarmalı çok şükür bi sıkıntı olmadi ama stresten midir bilmiyorum ama uçakta baya rahatsizlaniyodum
Aymehah 22.haftamda bbındım hıc bısey hissetmedim hamılelıge dair Eger daha once bındıysen alıskınsan:)
Elfnr Aymehah alıskınım canım normalde eşimin iş dolayısıyla hamıle olmadan once sureklı ıkı ayda bır hatta hamile oldugumu ogrenmeden oncede binmiştim aktarmalı hamileymişim meger inş doktor aksı bisey demez🙏🏼
Nkoca Hiç endişelenme hamileyken en konforlu yolculuk uçak yolculuğu doktorlar bile uçak yolculuğunu tavsiye editor.Aksine otobüs vs sıkıntılı uzun yolculuklarda 1-2saat ara ile ayağı kalkıp gezmek gerekiyor.Uçak yolculuğunda da aynısı geçerli eğer yurtdışına uçuyorsanız 1buçuk saat oturduktan sonra hareket edip kan akışını sağlamanız gerekiyor onun dışında sıkıntı olmuyor.
worin 28. haftadan sonra doktor raporu lazım ondan öncesi serbest.. Ben yurtdışına geldim hiçbirşey olmadı :)