Deletedmom2224 Yldzhh cay da kullaniyorsaniz iki fincan çok fazla 1 den fazlası önerilmiyor kafein direk bebeğe geçtiği için
Ozge1008 Yldzhh bende içiyorum günde 2 fincan valla. Günde 10 bardak falan da granül kahve içerdim onu bırakabildim Türk kahvesini bırakamıyorum
Selenaygur Yldzhh canm gunde 2 fincan fazla 1 fincan o da nescafe veya cay icmiceksen yani herhangi birinden gunde 1 fincana izin var 😊cafeinin fazlasi zarar bebislerimize
Selale_bati Yldzhh 1tane normal 2tane dusunulur 3tane katiyen olmaz 2taneyle ayni gun cay tuketmeniz dogru degil
Yldzhh Selenaygur Allahim hepsinden tuketiyorum ben ya turk kahvesini 1 e dusureyim tesekkur ederim 😊
Yldzhh Selenaygur nescafe hic tuketmiyorum çay da cok acık turk kahvesini de 1 e dusurmem lazim Allahm nasil vazgecebilirim😊😊
Eylul_lll Yldzhh Bende günde 2 fincan standart türk kahvesi iciyorum ama zaten 2 ideal dktrumda 2 ideal dedi bi o zevkimiz var onuda dozunu asmadan tabisi icebiliriz🤗
minik23_ Yldzhh bir kahve tiryakisi olarak ilk aylarda inanılmaz midem bulandı kahveden 🥴 29 haftalığız şuan yeni yeni haftada 2-3 türk kahvesi ancak içebiliyorum 🙈
Dimple23 Bende başta içemedim rahatsız etti ...ama şimdi günde 1 fincan içiyorum çayda çok açık 2/3 bardak granül kahve hiç bi zaman sevmedim