Biryeniannee Belirtiler dışında içinizde hissetmiş miydiniz doğuracağınızı hanımlar?😄 nasıldı anlatır mısınızz
Deletedmom_116 Biryeniannee iki gün önce kontrolüm vardı değişik bı hisle gittim Herşey normal dendi ama bı gün geçti ikinci günü doğumum başladı
Nurr_22_22 Biryeniannee son kontrole giderken bebeğin bütün eşyalarıni almıştık evikize 1.5 saat uzak hastane tedbir olsun diye arabada giderken de bir de 3 kişi geliyor musuz filan diyordum yolda evimin eksiklerini filan aldım saçımı başımı yaptım makyajimi yaptım kontrol diye meğerse doguracakmisim haberim yokmus 😁
Gunduzalptr runkli0606 ben de öyleydim 35 36 gibi dogururum diyordum bugün 38 olduk ama her gün doguruyorum eşim bunaldı artık 😂😂
Ece_burhan runkli0606 inanmazssin ama banada oyle geliyor yarin 34 haftalik olucaz allahin izniyle sanki kurban bayraminda doguracakmisim gibi geliyor ne garip😁
Havvaca runkli0606 33 haftalığım bende hep 37 haftada doğurcam diye hissediyorum en başından beri bakalım öyle mi olacak 😂
runkli0606 Gunduzalptr ya olsun zamanında gelsinler ama sanırım artık baya yoruyor hamilelik öyle olsun istiyoruz 🤣
Lajanam Vallahi eşime hep derdim erken gelecek 37+4 de doğdu. 😂 ve şey derdim eşimin doğum günü 15 haziran oğlum 14 haziranda doğdu, keşke senim doğum günün de doğsa derdim bence anneler bazen hissediyor 😂