Ulviyya-25 Selam anneler,nasılsınız?dopler muayenesi oldunuz mu?🤔hangi haftada oldunuz.ve usm muayenesinden ne farkı var?bilenler söyleye bilir mi?
Sevval0308 Ulviyya-25 usg ile doppler çok farklı Doplerde kalp kapakcigina kadar tüm damarlara kadar inceleniyor
Canooo28 20-24 haftalar arası yapılıyor. Yapılmasını tavsiye ederim. Bebeğin tüm organlarına bakılıp sıkıntı olup olmadığı kontrol ediliyor. Pernatoloji bölümü bakıyor
Mmgndz Ulviyya-25 ikisi bambaşka şeyler Birinde rutin olarak bebeğin gelişimi takip edilirken diğerinde iç organlarının gelişimi kalbi böbrekleri safra kesesi ve diğer tüm organları kontrolden geçiyor. Birçok hastalık çok önceden tespit edilip doğum sonrasında hemen müdahale edilebiliyor. İşlem olarak normal ultrasondan çok bi farkı yok. Yaptırılması gerektiğini düşünüyorm ben şahsen..
Ulviyya-25 Sevval0308 yani şu ana kadar çok Şükür hiç bir problemim olmadı.tüm muayenelerim temiz çıktı.o yüzden gitmedim doplere,gitmeyide istemiyorum hiç
Sevval0308 Ulviyya-25 hiç bir taramaya girmedim ama doktorlar doppleri çok çok öneriyorlar. Sizin bileceğiniz is mesela kalpte bir sıkıntı olsa normal usg de göremez doktor delik vs olsa Allah korusun. Bunun sonucunda eğer bir sıkıntı varsa doğum sonrası hemen müdahale edilebiliyor
Sevval0308 Ulviyya-25 gitmek istememe sebebiniz nedir? Bebeğin suratını felan net görüyorsunuz içiniz rahat oluyor yani neden gitmek istemiyorsunuz?