pera_ Cansut20 ayağıma taş değse bu aşıdan diyorum artık. Ben sağlıcakla kavuşalım bebelerimize inşallah
MinikMucizemm23 minibebisim benimde normalde 25 Ocak gösteriyor ama sat den 1 hafta geride söylemişti doktorum ona göre hesaplayın da da 1 Şubat oluyor geçen hafta acile gitmiştim oda ben 10 haftalık beklerken 8+5 demişti iyice karıştı yani galiba Şubat’ta doğacak benim minik bu gidişle 😂😂
HMH beatrice00 benim de hesaplamalar 25-26 Şubat gösteriyor bakalım Allah nasip ederse biz de şubat benişi olucaz 😍 son adet tarihim 22 Mayıs
Bahar03_ Benimde subatta insallah 12 mayis sat ama ultrasona gore 18 olarak yazıldi 8+1 haftalik suan🥰
Aynur_55 Benazir_507 Bilgilerimi düzenle kısmına 2 haziranı yazarsanız çıkar şu an 6+1 olarak doğum tarihi 8 nisan olarak gözüküyor
Sinemakpinar01 beatrice00 sat 10 Mayıs 4+2 de öğrendim gebeliği ve kese oluşmuştu 6+4 te kalp atışını duyduk 🥹🥰
Fatma171921 23 mayıs şuan 7+3 haftalığız 27 şubat son ama sezeryan olacagım için biraz daha erken olabilir dogum ilk sezeryan çok korkuyorum inş kolay olur benim için
Busekose MommyMervee şuan kaç haftaliksiniz cinsiyet vs ogrenebildiniz mi ikili tarama testine girdiniz mi 🥲
MommyMervee Busekose yarın 9. Haftaya gireceğiz, cinsiyet için daha erken sanırım 🙈 İkili tarama bazı tahlillerden sonra sanırım önümüzdeki ay olacak