Annesinin1tanesi Merhaba kızlar 8 haftalk hamileyim ve çatlak kremi kullanmaya başlicam. Ama ben yağlardan bir karışım yapmak istiyorum daha önce deneyimleyen var mı varsa hangi yağlar öğrenebilir miyim. Google den araştrdım çok kafam karıştı. 🤗
Asafff Annesinin1tanesi Canım benim doktorum 4 Aydan sonra başlattı bebek için zararı olmasın diye suan 34 oluyoruz hiç çatlağım yok kasıntım falanda olmadı vazelin ve liearac kullanıyorum 24 saat bariz nemli kalıyor
Mommieess Annesinin1tanesi 19. Haftamdayım lierac aldım henüz kullanmadım. Tatlı badem yağı, hindistan cevizi yağı, avakado yağı sürüyorum çatlamam inşallah😂
ZeynepKara Annesinin1tanesi yağlar hemen emilmiyo baya bi yedirmen gerekir çünkü iz bırakıyo kıyafetlerin batar benden söylemesi 🤷🏻♀️
Annesinin1tanesi Asafff hımmm o zamn bnde doktoruma danışmadan kullanmim 🤔 Tşk ederim dediniz kremi bi arştrim ama herkesin cilt yapısı farklı işte 🤗 inş. Benmde hiç çatlağm olmaz🙏🤗
Bernaaa Asafff vazelin ile lierac i dönüşümlü mü kullanıyorsun,yani bir gün biri diğer gün biri yoksa sabah akşam mı.bende lieracla has kakao yağı kullanıyorum,hergun eritip sürüyorum
Annesinin1tanesi TubAsel Ayy be güzel ya inş. Benm de çatlağm olmaz olursada bebişimin canı saolsun ne diyim 🤗🤣
Mommieess Annesinin1tanesi aslında bende öyle düşünüyordum fakat benim karnım cok büyüdü zayıf biriyim normalde o yüzden çatlak olma olasılıgım var ve oluşmaya başladı gibi. O yüzden lierac aldım, çoğu kişide memnun umarım iyi gelir 😊
Annesinin1tanesi Mommieess ya bende zayıf biriyim inş. Çok olmaz 🤗 bakalm bizim doktor hangi kremi önerecek 🤔
Asafff Mommieess Fatih Terim’in kızı buse terimde lierac kullanıyordu ben ablamdan biliyorum ablamda kullandı onda da sıfır çatlak hiç bişey olmadı lierac kullanmalısın bence😊
Asafff Bernaaa ben sabahları ikisinde karıştırıp sürüyorum günde bir kez yetiyor tüylenmese olmadı çatlakta o dayanılmaz kasıntıda yok duştan hemen sonra sürüyorum günde bir kez yetiyor bende lierac uzun süre gidiyor tasarrufmuşsun oluyor😊
Ilkannelik Hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Çok kolay sürümü ve kokusu da rahatsi z etmiyor. Badem yağı tuylenmeyi arttırabiliyor.
Fadimikow Hic bir ise yaramiyor bence insanin vucut yapisiyla alakali en pahali kremide kulandim var yeni yeni olmaya basladi
Annesinin1tanesi Fadimikow aynen bana da öyle geliyor sen naparsan yap çatlıyor kimiside hiçbşe kullanmıyor ama çatlağıda olmuyor
ZeynepKara Annesinin1tanesi ben bu konuda çok araştırma yaptım burt’s bees markasının bi kremi var %99 doğal ve bi çok yağlar var içinde aldım ama henüz başlamadım kullanmaya yorumlar olumlu yönde ona bakabilirsin
Annesinin1tanesi Drngrkm karın şişmeye başlamadan önce kullanılması gerektğini okumuştum canm birde doktruma danışcam onunda fikrni alcam 🤗