_mustafa_yasemin Hanımlar çok kısa arayla sezeryan doğum yapanlar var mı acaba ben 31 ocakta sezeryan doğum yaptım şimdi 7+4 günlük hamileyim yine aynı tarihe geliyor doğum
pandasever _mustafa_yasemin iki sezaryen arası en az 2 yıl diyor doktorlar.sezaryen maalesef çok büyük bir ameliyat. Sizinkide kendi sağlığınız için büyük risk cidden
zeynozey _mustafa_yasemin benim 2 sezeryan arası 13 ay oluyor hatta geçen bi doktorla görüştüm ssvd yapabiliriz dedi🫶🏻 2022 haziranda doğum yaptım ilk şimdi 2023 temmuz sonu geliyor bebeğim. ❤️🔥❤️🔥
zeynozey _mustafa_yasemin benimde ilk bebeğim doğumdan 2 gün sonra vefat etti doktor banada 40 ın çıkınca gebelik istiyorsan planla demişti💐 Nasip oldu çok şükür sağ salim gelsinler ❤️
_mustafa_yasemin nurcakar03 bizim durumumuz biraz özel yaşayan bir bebeğim olsaydı bende düşünmezdim bu kadar erken doğumu yaptıran doktorum izin verdi sadece benzer şeyler yaşayıp nelere dikkat ettiler onu öğrenmek istemiştim.
_mustafa_yasemin pandasever doktoruma kontrole gitmiştim o izin verdi korunmayı bırakabilirsiniz dedi bizim durumumuz biraz özel erken doğum ile bebegimizi kaybettik. O yüzden hemen istedik sadece aynı durumda olan var mı neler yaşadılar onu merak ettim
_mustafa_yasemin zeynozey zeynozey sizin çok az kalmış inşallah benimde kucağıma alacagim gün gelir sağ salim 🥰 hayırlısı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah
_mustafa_yasemin Tuanahamza gerçekten mi çok güzel inşallah bende sağ salim kucağıma alabilirim korku çok fazla 😪
Youngmotherr zeynozey benim kardeşim de hidrosefali hastasıydı 15-16 sene önce 12 ay yaşadı sonra vücüdu dayanamadı annemin ondan sonrali gebeliği sağlıklı oldu