Kvrck06 mshn2001200 etrafındakiler derlerdi de bu kadar zor olduğunu düşünmemiştim 😂ama buna da şükür 🥰
1asel-duru Kvrck06 canım 34 haftalıgim aylardır uykusuzum yarim saat uyursam 1 saat uyanığım bunaliyorum artık geziniyorum sürekli bide nefesim sıkışıyor çarpıntı oluyor sürekli uyaniyorum boğazımi sıkılıyor sanki
Minaesra Kvrck06 ay o bende de oldu ya vücudum kip kırmızı oldu ateş gibiydi yatamiyordum zaten tuvalete çıkma en laneti😩 ama insan bir şekilde atlatıyor çok şükür
Gamzekls03 Kizlar ben 18 haftalık hamileyim bende astım var aynı zamanda onuncu haftadan beri böyleyim doğuma kadar naparim bilmiyorum
Minaesra Kvrck06 insan bir şekilde alışıyor inan Allah sabrını veriyor benim 10 günüm kaldı dün yine savaş verdim resmen uyuyamadım 😅
Biomuallime Kvrck06 bende yaşadım doktor vucüt kendini gebelik sonrası uykusuzluklarına hazırlıyor dedi
Gamzekls03 Biomuallime biraz erken değil mi ya nasıl olsa uykusuz kalicaz şimdi bari azicik uyusak iyiydi
Nilgun-95 Kvrck06 ben ya kesinlikle mümkünse eğer yürüyüş yapın çok iyi geliyor ben öyle yaptım sabaha karşı 3te 😀 eşimle sahile gittik
Kvrck06 Nilgun-95 Ankara’da maalesef sahil yok 😂yoksa bende emin ol yapardım sokak aralarında gezmek çok sıkıcı 😂
Jamila_Karim Kvrck06 aynı ben🤦🏼♀️gece saat 4 olmuş ben hala uyuyamamışım😞nefes darlığı yaşıyorum, sağa sola dönüyorum rahat bir pozisyon bulamıyorum uyumak için😣😣