Selmaa-00 Aysee1123 Yaaa bende 19+3 haftalığım ve Allahın izniyle benimde kızım olacak🌸😊 Güzel tesadüf oldu..zam gelmiştir,zamın gelmediği birşey yok malum🤦♀️Sanırım eşimde doğum ücretini duymak istemeyecektir😂 ama sağlık olsun en önemlisi o🙏
birannis_ Selmaa-00 Yıldız veya topçular medstar gerçekten ilgili ve güzel doktorları var bende Yıldız Koray dumana gidiyorum
Selmaa-00 birannis_ Medstar çoğunlukla önerilmiş bende bu doğrultuda hareket ederim gibi teşekkür ederim💐
Beyzaglb Selmaa-00 Termosses hastanesi Tülay Aysal Hanım ben 7 aylık hamileyim ilk günden beri gidiyorum çok memnun kaldığım bir doktor herkese tavsiye ederim
Cemremdefnem Selmaa-00 iki medstar var birinde murat doruk biri murat bulut ikiside çok iyi Bnm doktorum muratbulut tecrübeli anlayışlı bı doktor cnm ❤️
birannis_ Selmaa-00 rica ederim banada buradaki arkadaşlar doktor konusunda cok yardımcı oldular sağolsunlar gerçekten doğru bir seçim yapmışım dedim inşallah sizde gönlünüze bir yer bulursunuz memnun kalırsınız inşallah 🙏
AysegullM Selmaa-00 vitale de çok beklemen lazım devlet hastanesi gibi ben 2 farklı doktoruna gittim hiç memnun kalmadım. Sonra memoriale geçtim Gülbin destici işgören doktorum. Gayet memnunum kendisinden orayı da araştırabilirsiniz
Selmaa-00 AysegullM Bende tam aynı hastahane ve doktoru öneren arkadaşa fiyatlar nasıl diye sordum..memorial ankarada pahalı ama doktorlarıda gayet iyidir,orda nasıl acaba?
Zhr-zhr Selmaa-00 Benim eşim orada çalışıyor o yüzden fiyat konusunda indirim uygulanıyor dışardan gelen hasta fiyatlarını maalesef bilmiyorum
AysegullM Selmaa-00 canım muayene ücretini net olarak bilmiyorum desem yeridir 680 falan olması lazım 😁 benim akraba indirimim var orada bir de hamileliğim biraz sıkıntılı tek muayene ücreti verip dönemedim son 2 aydır. Ama hastane be doktorum çok iyi çok güler yüzlüler
AysegullM AysegullM detaylı ultrasona başka doktor bakıyor onun fiyatı biraz pahalı 4 hafta önce 1515 tl ödedik ona. Eğer detaylıyı da antalyada yaptırmayı düşünürsen İnanç mendilcioğluna gidebilirsin o da aynı fiyat ve daha iyi
Selmaa-00 AysegullM Anladım teşekkür ederim 😊 Dilerim sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz inşallah sağlıcaklada kucağınıza alırsınız bebeğinizi🙏
Selmaa-00 AysegullM Ben detaylımıda Ankarada yaptırıp öyle geleceğim..burda doğum paketi almıştım,temmuzun ortasında antalyaya taşınacaz..o zamana kadar detaylımı olmuş olurum,gebeliğimin son 4 ayı antalyada olur canım..yinede çok sağol fikirlerin için🌸