Diğer açtığım postlardan bilen bilir benim 39 haftalık iken bebeğin suyu azaldığı için 3 gün süre verip kontrole çağırdı doktor yani dün, sabah erken geldik kontrol yaptı ve suyu daha çok azalmış yatış verdi direk bana sabah 9 buçuk gibi suni sancı bağlandı birde açılmam var mı yok mu diye bakıldı tabi ki açılmam yok suni sancıyi da aldım ama akşam uzeri 4 oldu saat bende hala suni sancidan tık yok ağrım yok sancım yok daha doğrusu varmış ama ben hissetmiyorum sürekli nst bağlandım derken en son akşam üzeri 4 teki nst de bebeğin kalp atışları tam 5 kez 130 lardan 60 Lara düştü derken doktor bunu duyunca direk sezeryan bebek suni sancı ya dayanamıyor dendi 4 buçuk gibi girdiğim sezeryandan maksimum akşam 5 te çıktım odada idim suni sancıyi hissetmeyen ben sezeryandan kaynaklı ağrıları öyle bir hissettim ki şuan size hastane odasından yazıyorum hala da hissediyorum o acıları 4 saatte bir ağrı kesici vuruyorlar yinede bana mısın demiyor tabi bu sezeryan veya normal doğum olsun herkesylte etkisi farklı oluyor