ikiprensannesi__ Bugün kimlerin görüş günü bakalım kızlar ay şükür bizim günümüz geldi bir aydır görmüyorum pasami çok heyecanlıyım inşallah iyi haberlerle dönmeyi rabbim nasip eylesin 🤲🤲
Paradise1_ ikiprensannesi__ benim aslında yarındı ama kötü kötü rüyalar gördüm o yüzden bugüne çekeceğim karnımda biraz sancı var zaten inşallah iyi haberler ile dönerim çok korkuyorum dua edin
Yenibirannee ikiprensannesi__ bende dun gordum inci tanemi o kadar iyi geldi ki anlatamam eve geldim direk ablasına anlattim resmini gösterdimm 🥰🌸 sizde güzel haberlerde dönersiniz umarım 🥰
ikiprensannesi__ Paradise1_ ay korkmayın iyi düşünün iyi olsun benimde çok sıkıntılarım var kasıklarda ağrı bel ağrısı kaç gündür 28+3 olmama rağmen hareket hissetmiyorum korkuyla gidiyorum am içimi ferah tutmaya çalışıyorum hiç bişey olmicak Allah’ın izniyle çok güzel haberlerle donucez
Paradise1_ ikiprensannesi__ çok şükür iyi haberler ile geldim ilkinin kalbi durunca en ufak ağrı korkutuyor insanı bir de daha küçük benimki o yüzden korkuyorum
ikiprensannesi__ Yenibirannee amin canım çok teşekkür ediyorum 🥰 çok güzel bir duygu ya bunu yaşatan Rabbime hamd olsun 🥰
Yenibirannee ikiprensannesi__ gerçekten öyle çok şükür.. Allah isteyen herkese hayırlı şekilde nasip etsin 🥰
ikiprensannesi__ Youngmotherr ay birde zaman geçmiyor dimi bana kalsa iki günde bir giderim ama 1 ay çok uzun be 😕 sağlıkla gelsinler inşallah 🤲
minikoannesi123 ikiprensannesi__ 38 hafta olduk artık, bugün kızımla bilmem kaçıncı görüş günüm ❤️ her seferinde ilk günkü heyecanım var.. sezaryen günümüzü de alacağız ayrı bir heyecanliyim
ikiprensannesi__ minikoannesi123 oyyy maşallah benim de son 10 haftam 28 im rabbim bana ve bütün hamişlere bu zamanları görmeyi sağlıkla doğum yapmayı nasıp eylesin sizede su gibi kolay doğumlar diliyorum 🤲
ikiprensannesi__ Paradise1_ aman maşallah canım hep böyle güzel şeyler duymak nasip eylesin inşallah 🤲
FKRKS29 ikiprensannesi__ ya en son 10 gün önce gitmiştim 5 mm kese demişlerdi bugün 11 mm olmus kese ama bebek gözükmüyor şuan dedi 🤷♀️🤦♀️