majamm Gebeliğiniz kaçıncı haftasından bebek için alış-verişe başladınız? Giysiler ne zaman alınmalı?
sivaskizi majamm oğlumda hamile oldumu öğrendim an başlamıştım şimdi kızıma hamileyim onunda alışverişi bitti 29+4 hamileyim
Nerfemm majamm 12 haftalıkken alisverise başladım suan 31 haftaligim a dan z ye herseyini aldım. Bir tek oda yapmadım simdilik benim yanimda olucak ilerleyen yıllarda abisinin odasina ranza alıcaz okadar
subatmasali Cinsiyeti belli olduktan sonra ufak ufak aldım şuan 24 haftalık odası hariç herşeyini aldım 🌸
majamm sivaskizi maşallah ❤️ bana arkadaşlarım “hala çok erken alma uğur getirmez” diye diye 24+3 üm şimdi ama hiçbirşey almamışım 😕
Aysee1123 majamm İlk beşik ve yatak aldım, beraberinde uyku seti ve nevresimini aldım. Sonra kılık kıyafete geçtim, dün ana kucağı aldım, bayramdan sonrada arabasını alacağım kısmetse. Daha sonrada ıvır zıvırlara geçmeyi düşünüyorum bezdir, peddir vs vs
zmr_enby2 majamm bana da dediler bunu ya keskinlikle inanmam böyle şeylere ama bebeğimle alakalı olunca ne bileyim 😶 birde bebeğime ilk alışveriş yaptığımda sıkıntı çıkmıştı yani normalde ürünü alır çıkarsın ama o ilk eşyasını alırken çok uğraştık mağazada dedim acaba gerçekten de doğru olabilir mi diye ama biraz mantık dışı yarın birgün bebek geldiğinde hepsini birden nasıl yetiştircez oda var 🙄
Elif_Annesi majamm bence cinsiyeti öğrendikten sonra büyük esyalarla başla derim.Her geçen gün fiyatlar artıyor.Ben kıyafetleri en sona bırakmıştım.Ay ay liste yaptim