Liyasoylu 5 hafta 5 günlük hamişim doymak bilmiyorum 🤦🏼♀️ Bu durumu yaşayanlar oldu mu 2 kişiye sordum bu haftada mide bulantıları tiksinmeleri başlamış Böyle giderse çok kilo alacağım
ebrarmom08 Liyasoylu ben de senin gbiydim 6. Haftaya girince maalesef bulantilarim basladi daha sabah kahvaltsyla duruyorum ikindn yicek gbi oldum icm almadi ckardim mide bulantsi daha kotuymus keske istahim iyi olaydida var kilo alaydim 😑
gldndnz Liyasoylu bende de çok oldu.şu an 10+1 iz hala yiyorum 😂 bence kusup yiyememektense yemek daha mantıklı diye düşünüyorum 😊😊
Gokce_pelit Bencede mide bulantısından yiyemekten daha iydir bende 8+3 üm çok kötü bir durum.En azından istediğinizi yiyebiliyorsunuz ☺️
Leydileyla Midem boş durunca bulanıyor sık sık yemek iyi geliyor yarın 6 hafta olucaz inşallah. Özellikle sabah uyanınca hemen yemezsem midem bulanıyor. Az az ye kilo korkun varsa
Liyasoylu Öyle diyorsanız Yemeye dewam sağlıksız beslenmiyorum kırıntıları çıkardım hayatımdan yediklerime dikkat ediyorum ama çok kiloda almak istemiyorum Bu arada hepinizin bebişleri hayırlı olsun rabbim isteyen herkese bu duyguları yaşatsın inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah Allah'ın izniyle