Elfm Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım geri çekilme yöntemiyle hamile kalan varmi benim adetim 5 gün gecikti ve sırtımda belimde ağrı var hiç beklemiyodum
Yenibirannee Elfm yani bende o şekilde korunduğumuzu saniyordum ama eşimin kumpasina geldim 🤣 suan 23+5 haftaligiz.. 🥰 benimki kaza süsü altında bir sürprizdi ❣️
Berkos Elfm Ben geri çekilme ile kaldım 😐 yıllardır bu yöntemle korunuyorduk yavaş yavaş 2.çocuk düşünecekken oluverdi :)
Esra_Omer_21 Elfm hoş geldin canım normalde süpriz sekilde hamile kalmaktan çok korkardim 😅şimdi de bi süpriz olsun istiyorum. İlk gebelik mi
FKRKS29 Hosgeldnz 🥰 benim başıma gelmedi ama iht var afedersiniz zevk suyu ilede hamile kalanlar oluyo normalde adetiniz düzenli mi olur aksadigi oluyor mu , bir gebelik testi yapmanizda fayda var
Aytac27-07 Elfm Bende öyle düşünüyordum canım,adetim 1 hafta gecikti öylesine bi test yapim zaten yoktur dedim ama pozitif gördüm 😂😂😂12 haftalık hamileyim ve geri çekilmeyle hamile kaldım,2.gebeliğim
bdenerigokce Elfm yani buna inanan da garip geliyor bana 😂 o an ki zevkle kimse kendini geri çekemez, nasıl inandınız😂