Mavi20 peloo chicco next2me aldık. Safe yi araştırırken biri devrildi falan yazmıştı ondan etkilenmiştim. Gelir gelmez kurduk çok güzel sağlam ayarlaması kademeleri Bazaya sabitlenmesi falan. 1 ay falan oldu alalım 682 liraya aldık hatta indirimdeydi.
Ayca7886 Ben chicco next 2 me aldım gri renk fakat daha kullanmadım araştırmalarım sonucu en kullanışlı bu gibiydi yatak boyuna geliyor uzayıp kısalıyor yandan fermuarlı olması da emzirip yataga koyup kapatabilirim pratik olur diye düşündüm sallanan tercih etmedim ve yatak eğim oluyor reflü yatağı şeklinde çok fonksiyonlu gibi umarım kullanınca memnun kalırım haftaya açıp kuracağız 😍
peloo Ayca7886 chicconun safe side göre daa çok yükseklik ayarlama kademesi var benim yatağımda baza yok çnk biraz alçak daa geniş bide diğerlerine göre safe side tam bakamadım mağazada fiyat olarak takıldım biraz cnm bakalım 🤔
Ayca7886 peloo hepsi buradada zaman zaman indirim oluyor takip et istersen benimde yatağım bazalı degil alcak.Kullaninca göreceğiz bakalım birkaç hafta kaldı 🤩