Bebeklerininannesi Bugün randevumuz vardı muane ücreti 700 nst ücreti 200 olmuş artı doğum 8.500 tlydi 11.500 olmuş geçen hafta zam gelmiş birden nasıl bu kadar vicdansız olunabiliyor anlamıyorum. Sizin doğum ücretleriniz ne kadar kızlar?
Bebeklerininannesi Havvaca onu bilemiyorum ilk defa özel de nstye bağlandım ücretlerden dolayı devlet takipliyim doğumum 2 hafta sonra diye doktoruma gittim diğer doğumlarımda da aynı doktor yaptı doğumumu
Bebeklerininannesi newmom07 muane ne kadar her yere zam gelmiş başka hastaneyi aradım 2 hafta önce zam yapmışlar
Ayssayss Bursada özele gidiyorum 2 kere nstye girdim para vermedim perşmbe 3.ye gireceğim. Para istenmesine çok şaşırdım
newmom07 Bebeklerininannesi ben önceki bebeğimi ölü doğum yaptım bebeğimin engelini fark eden perinatolojiye gidiyorum onun özel hastasıyım riskli olduğum için. Ama Op dr 400küsürdü en son, op dr doğum 5800/sez 7000civarı ama bu zamsız hali önceden duymuştum
Bebeklerininannesi Basakaltunsoyy herkesin bütçesi bir değil demekki bana aşırı pahalı geldi birden 3 bin tl arttırmalarıda normal gelmedi
Ayssayss Havvaca ben inegölde yaşıyorum burdaki özel cihangir hastanesine gidiyorum. Geçen hafta kontrol kaydıyla gittik hatta muayeneye ödemediğimiz gibi nst içinde ödemedik, paralı olmasına şaşırdım ilk defa duydum