Azracagla Kızlar 2 buçuk aylık hamileyim doktora ilk 2 aylıkken gittim folik asit yazdı ama aşırı mide bulantısından hapı içemiyorum içerken daha çıkıyor kusuyorum bişey olur mu acaba kullanamıyorum yani hiç bir ilacı
goker16 Azracagla üd Azracagla doktorunuza söyleyim miğde bulantısı hapı yazsın .. miğde bulantısı genelde ilk 3 ay oluyor mutlaka hap iyi gelicektir
Madamerose Azracagla ben de aynı sekildeydim hapı içmekle çıkarmam bir oluyordu ben de folik asit olan besinleri yemeyi tercih ettim bir de öyle dene o bulantı kesilmiyor Allah yardımcın olsun
Neslihanmrt Kullanılmadı ben gebelik planlarken başladım hem omur ilik kapanması için hem de zeka gelişimi için çok önemli çok araştırdımm evet ilaç içmezsen bunlar kesin olur demiyorum ama araştırmalar bunu kanıtlıyor risk almaktansa içmeye zorla derim.
AslanMerak Ben de senin gibiyim öncesinde yumuşak şeker yiyorum haliyle susadığım için o şekilde içiyorum ağzımda tat da kalmıyor böylelikle
Mercimek-annesi1 Merhaba muz atın ağzınıza çiğneyin daha sonra arasına hapı koyun üzerine su için hiç anlamıyacaksınız emin olun😊