Ozderr Nesli2101 benmde çok çekiyor kurutulmuş et insan bi durup düşünüyor ama yinede yemek istyorum 😁😁
Necla06 Nesli2101 arkadasım suraya başlık atarken az daha özenli olun ya. dilimizde tüy bitti yemin ediyorum!
ttgb38 Valla Kayseriliyim gadasını aldığım yurt dışındayım birde yazın Kayseriye gidince direk pastırma aldım 3 aylık hamileydim 5. Aya kadar orda yedim şahsen çok canım istiyordu aşeriyordum resmen 🙄 çiğ et yenmemeli diye çok diyenler oldu ama yedim yani ve her ay düzenli toxoplasma testi yaptrdım çiğ etten geçen mikrop varmı die çok şükür hepte temiz çıktı sonuçlar bende yemeye devam ettim şahin markasını aldım hep bu arada güvenilir yerden güvenilir marka olması önemli
Nesli2101 Necla06 pardon ne ozensizlik var anlamadım pastırma başlığını görünce gebelikle ilgili soru sorulacağı aşıkar sorun ne anlamadım
Deryaerez1616 Nesli2101 canım bızımde Çan’ımız cektı zaten başlığa pastırma yazmıssın ıcerıge gırıp yazıyı okumamıza gerek kalmadı 😭😂 bak canım cektı sımdı nerden bulacam
Necla06 Nesli2101 Google a bi aşerme yaz bak bakalım ne çıkıyor. Belki daha özenli olmayı deneyebilirsiniz bundan sonrası icin ne demek istediğimi anlatabildim umarım.
YagizAsyaMom Nesli2101 vallahi anam hamileliğim ramazana geliyordu eşimde sağolsun her sahurda yapıştırıyor du 2 tane yumurtayla indiriyordu midesine 🤣 yani ne yalan diyim bende yerim yani ama çok pişirdim nerdeyse yakacak kadar bişeycik olmadı 🙆♀️