Ada022 Kızlar 30+5 im mide yanması vs şikayetim yok hiç bebek saçsız diyorlar ne kadar doğru bana saçma tamamen hurafe geliyor
Yagmurmeric Ada022 hurafe tabiki kaynanamın midesi yanmış sürekli bebek saclaniyo demişler eşim sapsarı kel bişey doğmuş 🤣
nebakiyonkomikmi Ada022 Bana yarın sen yaz olur mu yarın dogurcam çünkü benimde yanmam felan yok saçlı mi doğar doğmaz mi soylerim sana 😂😂😂
Naz1616 Ada022 valla benim 2 oğlum var her ikisindede mide yanmasından uyuyamazdim ikiside kel doğdu şimdi 32 haftalık hamileyim gece gündüz mide yanmam var hiç birşey iyi gelmiyor bakalım bu nasıl olucak
Ada022 nebakiyonkomikmi ya tamam 🤭bende doktora sordum saç var mı diye yok gözükmüyor dedi sağlıkla kucağına alırsın inşallah hayırlı doğumlar 🥰
Eylb_ Ada022 hiçbir ilgisi yok tabii mide nerede bebek nerede😅 ama 3 günde 1 kutu gaviscon bitirdim son 2 ayda ve kızım çok saçlı doğdu😇 tesadüf tabii🙏🏼
Neslihanyagci 2 gün önce doğum yaptım 9 haftalıktan itibaren sürekli her gün mide yanması ve bulanması şikayetim oldu bebemin saçları yok denecek kadar az :) kesinlikle hurafe
Gmz5560 Ada022 öyle Bi durum varsa benim kızım sırma saçlı olması lazım😂 4.ayımdan beri kor gibi yanıyor midem🙄
minikmucizemmmmmm Ada022 mide yanmasından mafolmuştum 16 gün önce doğum yaptım oğlum full saç 😃 ama bende saçlı doğmuşum