Esra12 33₺4 günlük olduk nefes almakta çok zorluk çekiyorum çarpıntım da oluyor özellikle akşam yemek yedikten sonra sizde de bu sıkıntı var mı Öneriniz var mı
Unalcagla Esra12 benim poposu aşağıda başı yukarıda olduğu için nefesim kesiliyor, göğsümün altını sıkıştırıyor.. Sırtım da ağrıyor..
Mv00 Esra12 ben daha 30.haftadayım ama bazen kalbim çok hızlı çarpıyo nefesim düzensizleşiyo benim de
Candy_liz Esra12 ben de öyleyim çok çok az yemem gerekiyor, yoksa çok nefesim daralıyor.. o kadar az yersem de bebeğim beslenemez diye korkuyorum 31+3’üz gitgide kötüleşiyor bu durum..
Krm Nefes sıkıntısı yasadigimda midemi çok doldurmamaya çalıştım. Artı nefes egzersizleri var hem doğum için hem de gebelikte işe yarayan günde 15 dk. Çok düzenli yapamadım ama fırsat buldukça yapıyorum. Son aylar daha çok zorluyor bu nefes olayı beni. Aslında fiziki egzersizler de güçlendirir ama erken doğum olmasın diye riske edemiyorum ben kanala girmiş erkenden çünkü benimki
Krm Esra12 yani yürüyüşe baslocam ama 38 dolunca. O da doğumu tetikliyor. Ekmek de yemiyorum ya ben zaten. Günde kepekli bir ya da iki ince dilim O da sayılmaz herhalde.
Candy_liz Esra12 evet o yüzden genelde tam buğday ya da çavdar ekmeği yiyorum o da 1-2 dilim ona rağmen nefesim daralıyor😔
Esra12 Candy_liz ben akşamları çok kötü oluyorum bugün az da yedim yine tıkanıyorum 34 olmadık daha ona rağmen böyle acaba son haftada ne duruma geliriz
Candy_liz Esra12 aynen ben de 31+5’im nefes darlığı da 2-3 haftadır var.. İlerledikçe haftamız daha kötü olmaz inşallah şimdiden baya zorluyor beni..
Esra12 Candy_liz nefes hareketleri yap ve balı süt iç her gün o da iyi geliyormuş diyorlar da daha bana iyi gelen hiçbirşey görmedim