Meryemiss Kızlar merak ediyorum ilk doğumu normal yapıp ikincidede yine çatı muayenesi yapılıyor mu yoksa sadece açıklık kontrolü için mi bakılıyor
LamiyaCetinkaya Meryemiss Bilgim yok ama mantıken eğer bebek ilk bebekten daha kiloluysa yapabilirler. Ama fazla bir fark yoksa yapmamaları lazım
birevlatsahibi Meryemiss benim doktorum yapmayacaktı ama 38 de yapalım dedi doğumu tetiklemek için. Çünkü kilosu fazla bir an önce doğsun istiyoruz 4 kiloyu geçmeden
Nazlicihangir Meryemiss İlk doğumda nişanım gelene kadar hiç çatı muayenesi yapan doktor olmadı. Nişanım geldikten sonra açıklık için yapıldı sadece. Bence doğaçlama ilerlemesi gerek. Bu doğumda nasıl olur bilmiyorum ama erken haftalarda yaptırmayı düşünmüyorum
Meryemiss Gmzkrgz evet bende onu demek istiyorum tamam açıklığı başka şekilde anlayamazlar ama sonuçta çatım müsaitmiş ki ilkini normal yapmışım diye sadece çatıya bakmak için değilde açıklık için bakarlar değil mi diye düşündüm doktorumuz bir şey demedi ama
Meryemiss birevlatsahibi bunu kaçıncı haftada konuştunuz peki bizde herşey normal o yüzden böyle birşey konuşmadık ama merak ettim
birevlatsahibi Meryemiss normal muayenelerde ben sormuştum, yapmayacağım zaten doğurmuşsun dedi. 37de bebek 3500 kilo olunca haftaya gel çatı muayenesi yapalım doğumu da tetiklemiş oluruz yoksa 40ı beklerse 4 kiloyu geçer dedi.
Nursena2023 Meryemiss Benim ikinci de 39+2 de kontrolüm vardı doktor 39 u geçmişsin bir bakalım dedi o şekilde çatı muayenesi oldu. Onda da zaten 5 cm açılmam varmış 1.5 saat sonra doğum oldu 🤭
hunilimom Meryemiss yapılıyor 39 da uyarı verdi önce bı muayene etti baktı rahim daha sert yumuşama yok aciklik yol uyarı verdi 4 gün sonra tekrar baktı doğuma gittim zaten