Ftma4646 Nazs61 bende arada adet sancısi gibi sancı hissediyorum ama devamı gelmiyor bi türlü geri gidiyor.iki kizimida 37 haftalık dogurdum.artik bunu tasiyamiyorum 3 buçuk kilo idi ayın 14unde .sizinki kaç kg ?
Ftma4646 Ayser42 Bide kız olduğu halde gelmiyor şuna bak 🤭😅benim iki kızım var ikiside 37 haftalık doğdular.senin kız çok nazlı olcak 😊
Ayser42 Ftma4646 herkes aynısını diyor doktor da nazlı demişti 😅 ikizler burcu olacak derken yengeç burcuna döndü çocuk 🐣
Edaydemir Benimde son 12 hem bir an önce gelsin istiyorum hemde gelmesin istiyorum doğum korkusu yaşıyorum şuan 😂
Ftma4646 Edaydemir yürüyüş yap bol bol .benim ilk doğum çok kolay olmuştu bol yürüyüş yapabilmiştim.ikinci doğumda ilk kızım yanımda olduğu için yürüyüş yapamadım ve doğumum çok zor oldu.simdi az az da olsa yapmaya çalışıyorum üçüncü doğumum olcak 😅
Ftma4646 Hejdj123 daha yolunuz uzun ama göz açıp kapayana kadar geçiyor inan😅helede ben deprem oldu.5 aylık hamileydim üzerinden 4 ay geçti çadırlarda yaşadık.daha yeni evime girebildim artçı deprem lerden .şimdi bakıyorum doğumum gelmiş 😊😁
Ftma4646 ballikedii en azından günü belli 😊😁 normal doğum da ne zaman gelecek diye tetikte bekliyoruz