damlaguneyerii Kızlar selam 29+2 oldum ben , bebiş geceleri işte bu saatlerde (12 gibi ) baya bi hareketli hatta kasığım acıyo neredeyse. Böyle olanlar var mii?? Nasıl gidiyo hamilelik neler yaşıyorsunuz hadi yazınn❤️
rumeyshaan damlaguneyerii 31+1’den selaamm 🐣 oglum bazen gobek deligimden cikmaya calisiyomus gibi hissediyorum 😂 onun disinda cokk heycanliyim gunler bir an once gecsin istiyorummm
Serpilinumudu damlaguneyerii 29 haftalık olduk bizde oğlumla bazen aşırı hareketli bazen çok durgun oluyor, bu ara aşırı midem yanıyor geceler zehir oldu resmen bacaklarımda aşırı ağrıyor sabah randevumuz var bakalım kaç kilo olmuşuz sağlığımız yerinde mi çok merak ediyorum 💙
leila1 damlaguneyerii 29+4 som 1 aydır düzenli olarak 2 gün sakinse 1 gün hareketli şeklinde devam ediyor. O günde bütün acısını çıkarıyor yavrum sağolsun
3_fistikannesi damlaguneyerii 29+5 olduk bizde sanki bazen çıkmak istiyor gibi çok kasılıyor toplanıyor acaba dönmeye mi çalışıyor bilemiyorum. Ağrıtıyor karnımı. Bel ağrım oluyor bide yatarken. Halsizleştim iyiyce
Dilaraagkkk rumeyshaan 29+1 olduk bizde 🐣 gün geçtikçe heyecan artıyor tabi heyecanla beraber mide yanmaları da başladı. Buna şükür diyorum inşallah sağlıkla kucağımıza alırız 🐣🫶
Guldvlcu 31 olduk 00.00itibari ile🥰bu hafta başlayan karın gerilmesi sertleşmesi batması başladı genelde uzandıgımda rahatlıyorum ama sürekli sağa sola dönme ihtimayaco hissediyorum dönmekte zor ptesi doktora gitmek istiyorum benim gibi olanlar varmi😊
Sere Guldvlcu ben de bugün 31 oldum ve çok zorlanıyorum hele oturmak işkence gibi. Yatarken ve ayakta daha iyiyim 🥲
Nerfemm Guldvlcu bende de oluyor canim aynisi benim doktor bayramdan once gel demisti ben pazartesi gitmeyi düşünüyorum en son 28 haftalikken gitmistim suan 31+2 pazartesi tam 32 oluyor sabahları kasılarak kalkiyorum bazen de karnım taş gibi oluyor. Gece wc icin ayaga kalktigimda sanki ayak altlarim sismis gibi aciyor üstüne basinca
Zumra333777 31 haftalık bnde nefes darlığı başladı bir kızım var onu kreşe getiriyorm o yolu yürürken nefes nefese kalıyorum resmen 😢ama genel olarak elhamdulillah kıpır kıpır oğlum o hareketli oldukça bn daha mutlu oluyorum elhamdulillah 🤲🏻
35_tecrube damlaguneyerii yarın bizde 31 olacağız ve kontrolümüz var ay bir haftadır benim kız hiç durmuyor tekmemi gerilmemi bir anda hareket edince canım yanıyor
Aecer damlaguneyerii 30+6 dayım 2 gündür kaburgalarıma kadar çıktı oraları tekmeliyor oğluma karnım dar geldiyse demek ki farklı yerler tekmeliyim dedi 😂 Toplanıyor arada içten benim canım yanıyor tabi. Bakalım daha neler göreceğiz
Gulsryzgt damlaguneyerii 29+3 üm bnde bebişim önceden geceleri durmuyordu şimdi gündüzleri inan canı ne zmn isterse o zmn durmuyor 😂 bazen sabahın köründe ayakta karnımın içinde davul çalıyor sanki💕
Elifyarenn damlaguneyerii biz de 29+6 haftalık olduk. Dün aşırı bir gaz varmış gibi hissettim ancak benim büyüdükçe baskı yapıyormuş ondan oluyormuş. Onun dışında çok şükür iyiyiz 🙏🏻🧿🥹
Sedaozz damlaguneyerii 30+2 oğlumla bol tekmeli günler geçiriyoruz özellikle gece yatınca uyutmuyor ne tarafa doğru yatacağımı bilemez oldum