Merhaba hanımlar ben bursa’da şehir hastanesi yaşar can beye gidiyorum 10 haftalıkken bana kendisi hem kan hem idrar testi yaptırıp ikili tarama mıda yaptırmıştı, iki hafta sonra beni yanına cagırdı ve ikili tarama sonucum henüz cıkmamıştı sadece kan tahlilinden kanımda mikrop olduğunu cmv img nin pozitif 1,40 cıktıgını gördük bana bişey söylemedi sadece perinatoloji den randevumu almamı söyledi, bende takip ettim ama bulamadım sonra başka bi doktorla görüştüm ve ikili taramamın yüksek riskli olduğunu söyledi hemen özel olarak perinatolijiye gittim bebeğimi ultrasonda inceledi ensesi burnu gayet güzel çıktıgını hatta iç organlarına kadar bakıp onlarında iyi olduğunu söyledi ama amniyon sentez şart dedi. 15.haftada gelmemi söyledi. Ama burda bakıp öğrendiğime göre feta DNA testi varmış bana önermedi. biz arayıp sorduk onun sonucunun yanlış cıkabilcegini iki hastasında testin sonucu yanlış cıktı olarak söyledi sizin basınıza bu tarz birşey geldımı yada yasadıgınız örnek var mı merak ediyorum