Nur_50 ayse_65 canım altınkılıç sade kefir içiyorum hem bebiş için sağlıklı kalsiyum ve kilo alımını etkiliyor hem anne İçin bağırsak florası düzenliyor mantar engelliyor
ayse_65 Nur_50 ben bu defa içimin orman meyvelisini aldım fayda eder mi bebeğime kilo vs de 33 hafta 3 günlük
Tugraseda Nur_50 çok doğru ben geçenlerde oğlumu dişçiye götürdüm o bile hiçbişe yediremiyosanız kefir içirin en iyi kalsiyum kaynağı o dedi. Eker markasını önerdi. Tadını cok sevmiyorum ama kendmi sıkıp içiyorum şifa niyetine
Nur_50 ayse_65 canım içim olsun meyveli içinde katkı maddesi var malesef faydası yok bak altınkılıç sade al gıda dedektifi inceledi içindekileri çok temiz sade içemezsen yaz mevsimindeyiz meyve al blender geçir kat içine iç
ayse_65 Nur_50 öyle mi yapayım ya gittim bş de bir litre aldım tühh sade alayım ben muzla falan karıştırayım en iyisi
Nur_50 ayse_65 iç tabiki ama birdaha dikkat et alırken bence iyi araştır arkasında içindeki kontrol et
ayse_65 Nur_50 altıncılık sade dedin dimi ondan alayım bimde bulamadım diğer marketlerde mi var acaba vaktim az kaldı bebise az kilo aldırmak istyrm 31+3 te gittim 1980 kg dedi
Nur_50 ayse_65 canım bak şuda bebiş çok kilo aldırıyor yağ oranı yüksek süt mesela Pınar 3.3 onun içine bebe bisküvisi yap sabah akşam ye oda kilo aldırıyor Muz-ceviz-kaşar-kefir-süt bebiş kilo aldırır