Pnr_KMRC1 Buketduru35 bende bekliyim burda bende almayı düşünüyorum bu kan ilacını 3 tane devletin karşıladığı kan ilacı denedim 3 üde hayattan soğuttu yan etkisiz lazım banada 🌸
Buketduru35 Pnr_KMRC1 bende devletin verdiği demir ilaçlarından gına geldi midem patlıcak gibi ağrıyordu doktor sildever al dedi bu iyimiş bulantı ve yan etki yapmıyormuş ama biraz pahalı bende daha bugün aldım yarın başlıcam inşallah iyidir
Pnr_KMRC1 Buketduru35 valla artık parasında değilim benim kabızlık yapmıştı kabızlıkta basur çıkardı resmen tuvalete gitmek eziyet oldu bana ağlıyorum wcde saatlerce oturup bende yarın alıp başlamam lazım demirim 8 e düşmüş
Pnr_KMRC1 Buketduru35 29+5 özelede gidiyorum devletede iki yerde takipliyim ikiside devletin karşıladığını yazıyor bana özel yan etkisiz kan hapı yazarmısnız dediğimde en iyisi bunlar diğerleri değerini yükseltmez dedi ikiside
Buketduru35 Pnr_KMRC1 bu sideferi söyle doktoruna güzelmiş bu hap eczanecide dedi yan etkisi yok die bide trendyoldan bu ilacın yorumları var oraya bakabilirsin herkes iyi şeyler yazmış
Pnr_KMRC1 Buketduru35 valla artık sormayı düşünmüyorum cnm kafama göre alıp başlıcam teşekkür ederim baktım araştırdım yarın alıcam bende bu ilacı🫶🌸
Pnr_KMRC1 Buketduru35 yok alamadım 3 eczaneye gittim hiçbirinde yoktu biri bayramdan sonra getiricem dedi bekliyorum bayram sonrası başlıcam inş banada iyi gelir