LamiyaCetinkaya Anneolmakistiyorum_ aşko valla ben buraları bilmiyorum yeni taşındık eşim buranın yerlisi, sorayım ona bence
ASE6154 LamiyaCetinkaya benim acilde almamışlardı kanımı sabah polikliniğe gel orda yaptır demişlerdi bende 20 tlye özelde yaptırmıştım 3 sene önce
LamiyaCetinkaya gamizee_ Aşko hamidiyeydi zaten ikinci gittiğimiz sanırım, yanlış yazmış olabilirim. Beşiktaş Ortaköyde oturuyorum 😀
LamiyaCetinkaya alitalia Dünden beri çatladım çatır çatır zaten 😂 aman sağlık ocağı alsın da ertesi gün versin sonucu
LamiyaCetinkaya Kızlar sağlık ocağı da kan almadı, yeni taşındık daha doktoru değiştirmemişim, misafir hasta olarak bile almadılar.
iremkoftercioglu LamiyaCetinkaya ayyyy yuh zaten senden kan almaları gerekmeden sen direk keseyi görmeye gideceksin gibi geliyor bana
LamiyaCetinkaya iremkoftercioglu of çok moralim bozuk resmen mücadele veriyorum. Eşim de abartıyorsun falan dedi iyice sinirlendim🤷
LamiyaCetinkaya Hatice333 Eşim kan tahlilini gereksiz buluyor, devlete sağlık ocağına bile zor gittik o da olmayınca boş ver randevuyu bekle diyor 🥲🥲
Hatice333 LamiyaCetinkaya öyle de zaten testin pozitif de insan merak ediyor değer kaç ,kaç haftalık falan diye neyse randevu günün yakınsa dayanacaksın artık 🙏☺️
LamiyaCetinkaya Hatice333 6 Temmuz’da randevu 🥲 ilk bebekte de 8. Haftada gitmiştik kan vermeden, sanırım o yüzden rahat eşim ama ödüm kopuyor ya bir sorun olursa filan diye
hulya1406 LamiyaCetinkaya bende Beşiktaşlıyım Sait çiftçi özel gibi bi hastane.5 gibi kapanıyor acili de aynen.Okmeydanı devlet hastanesine gidin orada yakın veya sağlık ocağına gidin sabah erkenden.
LamiyaCetinkaya hulya1406 Evet ya bilmiyorduk öğrenmiş olduk, oraya randevu aldım ama 2 hafta sonraya 🥰
LamiyaCetinkaya adatuna Eşim gereksiz bulduğu şeylere para ayırmakta biraz cimri 😂 Annesi geliyor bugün misafirliğe belki o ikna eder 😂