Aleyna2045 kalbiminpariltisi çoğu kadın doğumcu hamilelikten 3 ay önce kullanılmasını öneriyor düşük olmasını veya sağlık açısında bir sıkıntı olmasını önlüyor ben çok doktora sormuştum ve internetede yazıyor hepsi ozamanlar çok araştırmıştım tabi rabbim vermedikten sonrada olmaz sadece eksikse vitaminlerin onada çok iyi geliyor yani
kalbiminpariltisi Aleyna2045 üç ay kullanılmasını önermelerinin nedeni hamile kalırsanız depolarınızda folik asit olsun ki bebeğin bebeğin beyin gelişimini desteklesin diyedir yani dediğiniz gibi gebe kalmayı kolaylaştırmıyor folik asitin böyle bir hizmeti yok
birevlatsahibi nur0121 folik asit hamile kalmayı kolaylaştırmaz, olası hamilelikte nöral tüp defekti riskini en aza indirir. Beyin oluşumu, anne daha hamile olduğunu öğrenmeden meydana geldiği için hamilelikten 3 ay önce kullanımına başlanır.
EbruOge nur0121 ben ilk folidays kullaniyordum hamilelik oncesi hamile kalinca doktor arkdasm hemen elenatal 1 kullan o cok daha iyi dedi ve cidden icerigindeki bir cok vitamin ve folik asit formu acisindan en iyilerinden. Hamilelik oncesi ve hamilelik diye geciyor.doktorum 3.ayda elenatal2 gecirdi bunda ek olarak omega3 var. doguma kadar bunla dogumdan sonrada 3.yu kullanicam
Tatlikuzu55 Canım kesinlikle inofolic pembe kutu olanı tavsiye ediyorum ben o şekilde 2. Ayında hiç ummadığım anda tabiki Allah’ın izniyle hamile kaldım inşallah sende fayda görürsün kesinlikle tavsiye ediyorum denemelisin
minikoannesi123 nur0121 ben eczacı tavsiyesi ile elenatal 1 kullanmıştım, sonrasında doktorum da elenatal kullanmaya devam ettirdi
Mervedenizkrks Nazli_001 fiyatı ne acaba ben imom kullandım ama pek ile yarar değil düşük yaptım Allah nasip etmedi ama folik asitin çok önemi olduğunu düşünüyorum etkisi hepsinin vitamini aynıdır aşağı yukarı ama yine de bilemedim ya
Cansut20 Tanli1993 canım ücreti nedir bana da onu kullanmami.soledi Dr almadım daha aile hekimi devletin karisiladigi bir folik asit verdi onu iciyordum bugüne kadar yarım iç dedi agirmis galiba
Tanli1993 Cansut20 bilmem bana sorun yaratmadi zaten 400mg.minicik bisey. Şuan 8 aya grdik biz bayagi oldu bırakalı hic bilmiyorum suan fiyatini kuzum. Eczanelerde daha pahali oluyo diye internetten getirtmistim ben. Ayrica hamile kalmadan önce basladim ben. Bayagi iyi bi folik asit
sekerparemm nur0121 folik asiti arka arkaya çok ta içmelisin benim doktorum 2 ay kullan biraz bırakalım sonra tekrar başlarız demişti