Tqbaa Bugün doktor muayenemiz vardı . Bugün çatı muayeneside oldum . Hiç korkulacak bi durum değil insan ister istemez korkuyo tabi strese giriyo sadece anlık bi durum çok çabuk olup biten bişey önemli olan kendinizi kasmamanız . Şimdilik normal Doğuma engel hiçbir şey yok dedi doktor . 10 gün sonra tekrar muayneye çağırdı 10 güne kadar normal Doğum bekliycez o zamana kadar herşey olabilir dedi doktor bu arada hiç açılmam yokmuş 😞 İçimde biraz korku biraz heyecan biraz stres dolu duygular yaşıyorum . Bi an önce sağlıcakla hayırlısınla hayırlı Doğumla kucağıma almak istiyorum açılma olması neler yapmam gerek yardımlarınızı ve dualarınızı bekliyorum hepinizden az kaldı yavrumu kucağıma almaya. Allah bütün hamilelerin yardımcısı olsun herkes Bebişini sağlıcakla kucağına alsın 🙏🏻🙏🏻
Mel-sin 39+2yim. Benim de kontrolüm vardı ve çatı muayenesi oldum. Dediğin gibi milletin olup bittiği kadar hiçbir şey yoktu. Ki geçen hafta da alttan muayene olmuştum. Anlık bir şey ve 10 saniye sürüyor. Önemli olan kasılmamak. Benimde hiç açılmamış yok, bebek kanalda. Gelmeye hiç niyeti yok. Her ne kadar kasimda gelmesini istesem de Aralık bebeği olacak gibi ☹️