ssseher Merhabalar 38+1 haftalığım bugun catı muayenesi oldum ama 2 cm acilma var sadece ve bebek dogum kanalına inmemis daha dedi doktor cati muayenesinden nekadar sonra nisan veya sancı gelir bilgisi olan varmı
Tugcedmr_cn ssseher benim 37. Haftada muayeneden 1 gün sonra nişanım gelmişti şuan 39. Haftadayım su gelmedi henüz sancımda yok belliyorum
hunilimom ssseher 39 da muayene oldum 39+6 da doğum oldu ilk kızım da da 39 da muayene oldum 41 de doğurdum
VussVuss ssseher nisan ya da suyun hic gelmeyebilir bekle bakalim 40 haftaya dogru bebek kanala girebilir. Benimde ne nisan ne sanci hicbiri gelmedi 40+4 te suni sanciyla normal dogum yaptim suyumu ebe patlatti hatta
ssseher Tugcedmr_cn nisan geldikten hemen sonra gidilmiyor degilmi hastaneye illaki sancinin olmasi gerekiyor bende devlette dogum yapicam tamda bayrama denk geldi nasil.olucak bilemiyorum
Tugcedmr_cn ssseher doktoruma fotoğraf attım nişan dedi 2-3 güne doğurursun dedi 2 hafta olacak neredeyse tık yok. Nişanda gitmenize gerek yok ama yoğun kanama ve su gelirse gidin mutlaka
ssseher VussVuss dogum aninda herhangi bi uyuşturma olmuyor demi herseyi canli canli hissediyorsun kese patlatilinca falanda
VussVuss ssseher canim ben epidural aldim sanci dışında gayet rahat gecti. Ama o sanciyi cekmen gerekiyor ki acilman olsun dayaniliyor bir sekilde dayanabiliyorsun
LeylaNil92 35+2 yim. Sancım var diye bugün çatı muayenesi yapıp açıklığa baktı ebe. Korktuğum gibi değilmiş. Ama İnsallah doğumu tetiklemez.Daha çok erken 😔
DamlaKaya29 LeylaNil92 nasıl bir muayneden söz ediyoruz acaba? Bu cumartesi bana da yapılacak da, biraz bilgi verir misiniz?