Gultenaslan_27 Kizlar sormaya çekiniyorum ama hamilelikte başına gelen varmı 11+2 günlüğüm aşırı derecede gaz sıkışması var ve bu çok sanci yapiyo ilaç da vermediler
ZeynePerolLl Gultenaslan_27 bende de çok fazla oluyor kaz sancısı onternetten okumuştum Bi kaşık sirke içince iyi geliyormuş ben kullandım doğrusu iyi geldi ama midemi çok yakıyordu o yüzden bende kullanmadım daha da ama şikayetim hala devam ediyor en iyisi doktora danışmak
rojdaa_5634 Gultenaslan_27 Ben de normalde de ara ara usutunce gaz sıkışması olurdu. Hamilelikte olunca insan daha bir korkuyor ve kötü oluyor. Dün kaç saat acildeydim idrar kan alındı. Serum takıldı ama geçmedi vallahi hala geçmiş değil afedersiniz o kadar gaz varki içimde bitmiyor yahu 😂
dilay_06 Gultenaslan_27 bir bardağa 1 tatlı kaşığı kuru nane üzerine sıcak su bir şeyle bardağın üzerini kapatmaya ve demlensin 3-4 dakika sonra üzerine limon sıkıp iç biraz da yürüyüş yap
Beyzosanne Gultenaslan_27 size iyi geldi mi aynı şikayetten benimde var karnım çok ağrıyor korkuyorum